Csak fogjuk a fejünket, amikor új, hajmeresztő Fortnite bugok ütik fel a fejüket. Sajnos ezúttal is ez a helyzet, a zombis filmeket idézi a legújabb játékhiba.

A Fortnite talán legerősebb aspektusa a különböző kollaborációk felvonultatása. Le merem fogadni, hogy az olyan események és tartalmak, mint a Borderlands, Batman, Bosszúállók, vagy éppen John Wick, több ezer új játékost hoztak a játéknak. Ez már csak azért is biztos, mert azóta is komolyan ráfekszik az együttműködésekre az amerikai cég.

Most nagyon úgy fest, hogy az AMC legnézettebb és legismertebb sorozata – ami egyébként eredetileg egy képregény – , a The Walking Dead is felbukkant a Fortnite világában. A gond csak az, hogy ebből nem lesz bevétele az Epic-nek, ugyanis a híres zombis sztorit csupán csak egy kellemetlen bug idézi. Egy olyan, amilyennek nem lenne szabad léteznie egy esport játékban.

Uhhhhhhhh, just gonna leave this here. esports title btw from FortniteCompetitive

A játék legfrissebb hibája lehetővé teszi a knockolt játékosoknak, hogy szinte azonnal feléledjenek. Ezt lencsevégre is tudta kapni NoahJP90. A videót megosztotta a Fortnite Competitve fórumon, amit azóta már a legtöbb nagyobb médium fel is kapott. Nem csoda, elvégre az ilyesminek nem lenne szabad megtörténnie.

A hiba pontos okát még nem ismerjük, s hivatalosan még az Epic Games sem reagált a történtekre. Egy biztos, ha Aréna módban is belefutunk egy ilyen helyzetbe, akkor a hiba javításáig érdemes elkerülni a kompetitív módokat.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×