Nem egy hétköznapi videó, az már biztos.

A legtöbben csak akkor nézünk rá a feladatkezelőre, ha valamilyen program rakoncátlankodik. Az utóbbi hetekben viszont új trend hódít, ami arról szól, hogy videókat játszanak le a feladatkezelő segítségével. Elsőnek egy viszonylag egyszerűbb videót vizualizáltak a feladatkezelő grafikonjai segítségével,

de nemsokkal később már a Pokémon főcímdalával tettek rendet az univerzumban.

 

A fentebbi mutatványhoz már egy 896 magos gépre volt szükség, így ehhez valószínűleg a Microsoft új x86-os adatközpontját vették segítségül. Az viszont nem tiszta, hogy milyen módszerrel sikerült megoldani, hogy az adott magokat a megfelelő mértékig terheljék. Egyesek szerint egy külön programot kell írni ehhez a művelethez, ami a megfelelő mértékben terhelte meg a gép egyes magjait, míg mások szerint magát a feladatkezelőt kellett megbabrálni ahhoz, hogy videót is le tudjon játszani.

 

Mivel a készítők nem árulták el, hogy miféle módszerrel sikerült elérniük a fentebb látott eredményt, ezért nem tudunk biztosat mondani. Tudjuk mind, hogy egy jó bűvész nem árulja el a trükkjét, ennek megfelelően lehet, hogy sosem tudjuk majd meg, hogy hogyan sikerült ezt kivitelezni.

Ez megvan?

5 pro tipp a feladatkezelő használatához – Személyesen a program írójától

 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×