Hiába a februári és májusi szivárgások, a Valve egyszerűen lefújta a Source 2 motor érkezését. A hivatalos indoklás szerint a közösségi kontentek a hibásak.

A mindig jól informált Valve News Network talán minden rajongónál többet tud a CS:GO hátterében zajló fejlesztésekről. Éppen ezért, mikor májusban szinte biztosra mondta a Source 2 motor érkezését, kicsit mindenki újra reménykedni kezdett a lehetetlenben.

A hiábavaló reményeknek azonban most hivatalosan is vége, a Valve lefújta az új Source motor átültetését a CS:GO-ra.

„Maga a konstrukció már kész, a játék igazából már 2 éve mehetne Source 2-vel. De a rengeteg közösségi kontentre egyszerűen képtelenek megoldást találni.”

A rengeteg közösségi pálya, skin és minden egyéb CS:GO kontent mögé ugyanis szintén kellene valami megoldás, hogy átültethető legyen az új Source motorra. Mostanra azonban már akkora állományról beszélünk, amire a Valve egyszerűen nem képes átfogó megoldást találni.

„Túl sok munka lenne, ezért leállították a fejlesztést. Összehívtak egy meetinget és egyszerűen leszavazták.”

 

Hiába tehát a februári és májusi szivárgások, hiába a kódsorok között megbújó „CS:GO Source 2” utalások. Az új motorral kapcsolatos reménykedés határozatlan ideig ismét pihenőre vonul.

Ezt olvastad már?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×