Miután a friss tartalmak között a játékba került a legújabb sniper fegyver, a fejlesztőknek máris számos hibával kell megküzdeniük. Már dolgoznak rajta.

Ahogy általában a shooter játékokban, a Call of Duty: Modern Warfare-ben és Warzone-ban is rendkívül fontos az aktuális fegyvermeta. Az Infinity Wards legutóbb megpróbálta kissé feldobni a metát azzal, hogy a szezonközi frissítésekkel bekerült a Rytec AMR sniper fegyver.

Sajnos azonban a játékosok számos hibát fedeztek fel a fegyver használata közben.

Nemrég azonban az Infinity Ward egyik vezető fejlesztője, Joe Cecot megerősítette, hogy a hibák javítása folyamatban van. Ahogy arról egy Twitter felhasználó beszámolt, valamiért a fejlövéskor a fegyver csak a pajzsot töri össze. Sokan azt hitték ez szándékos, de a fejlesztő tisztázta, hogy egy hibáról van szó.

A második hiba nem a fegyver képességeiről szól, hanem inkább arról, hogy mennyire könnyen lehet megszerezni az áhított Rytec AMR kiegészítőit. A játékosok beszámolói alapján a fegyvert jóval több idő fejleszteni, mint azt megszokták. Az explosive töltények használata esetében a hiba visszafogja a fejlődést.

A játékosok nyilvánvalóan örültek, hogy kipróbálhatják ezeket az egyedi lövedékeket, de úgy tűnik, hogy nem nyitnak meg további kiegészítőket. Ahogy a Twitteren Cecot megerősítette, valóban hibáról van szó.

Sajnos azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor érkezik a javítás. Érdekes lesz látni, hogy ennek fényében a Rytec hogyan alakíthatja át a metát, például a Grau nerf fényében.

Te is találkoztál a Rytec hibáival?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×