Ma reggel végre elindult a Call of Duty Modern Warfare és Warzone szezonközi frissítése, temérdek új tartalommal.

Annak ellenére, hogy a most érkezett frissítés néhány részét a szivárgásokból már lehetett sejteni, az Infinity Ward okozott pár meglepetést. A CoD: Modern Warfare és Warzone frissítés ezúttal külön nevet is kapott: Season Four Reloaded.

A tartalmak átláthatóságának megkönnyítésére egy képet is készítettek, melyben egyben látható minden fontosabb frissítés.

Kép forrása: Infinity Ward

A képen viszont nincs rajta minden, így igyekszünk nektek összefoglalni a lényeget. Az egyik hiányzó dolog például a Starter Pack megjelenése, ami a kezdőknek segít a gyors haladásban. Jött új operátor, új multi map és megjelent a 200 fős Warzone battle royale.

Rytec AMR sniper a Modern Warfare-ben

Kép forrása: Infinity Ward

Miután az említett új sniper fegyverről egy videó is kiszivárgott, lehetett tudni, hogy a frissítéssel bekerül a játékba. A fegyvert játékon belüli kihívás teljesítésével lehet feloldani, vagy a Lost Souls blueprint segítségével a shopban.

Cheshire Park – Új multiplayer map

Kép forrása: Infinity Ward

Cheshire Anglia északnyugati részén található megye, ahol számos park található. Az Infinity Ward most előttük tiszteleg ezzel az mappal. Itt azok élveznek előnyt, akik szeretik a középtávú harcokat. A házak ugyanis lehetőséget biztosítanak messzebbről lőni, de persze a központi növényekkel teli részen közelről is össze lehet csapni.

A Team Defender visszatérése

Már majdnem 10 év telt el azóta, hogy a Team Defender megjelent a Modern Warfare 3-ban. A legendás játékmód legfrissebb változata most megjelent.

A Capture the Flag ezen változatában mindkét csapat csak egy zászlót vihet magával, a cél pedig nem annak eljuttatása egy pontra. Helyette minél többet legyen nálunk a zászló. Pontot szerezni tehát a zászló cipelésével, illetve a zászlóhordozók lelövésével lehet.

Juggernaut Royale és Supply Run Contracts

Kép forrása: Infinity Ward

Ebben a Warzone módban a játékosok kihasználhatják a Juggernaut öltözék erejét. A játékosok megkereshetik azt a droppot, ami tartalmazza a ruhát. Ezt a csapatból egy valaki veheti fel. Minden alkalommal, amikor valaki a Gulagba kerül, a mapon egy új Juggernaut drop jelenik meg.

Ezzel együtt a fejlesztők friss contractal is készültek. A Supply Run Contracts megszerzése után a csapatok a legközelebbi Buy Station-nél kedvezményesen vásárolhatnak. Ezt csak egy bizonyos időn belül lehet megtenni, szóval van benne kockázat.

200 fős Warzone és Roze

Ne feledjétek, hogy a frissítéssel új operátor is megszerezhető: Roze. Ezen kívül, ahogy arról már beszámoltunk, elérhető lett a 200 Warzone, sőt változott a Gulag fegyvertára is.

Te mikor tolod ma a Warzone-t?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×