A Call of Duty Warzone játékosai megtalálják a módját, hogy egy apró trükk segítségével benézhessenek a hírhedt stadion belsejébe.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, egyes feltételezések szerint hamarosan végre megnyílik Verdansk stadionja a játékosok előtt. Erről már több esetben árulkodtak a játék fájljai, most viszont egy trükk segítésével valaki be is jutott és körülnézett benne.

A játékosnak, aki a videót készítette, először is két járművet kellett szereznie, majd a főbejáratnál nagy nehezen átjutva a kocsival, majd abból kiszállva, máris a Stadium belsejében találta magát.

 

A stadionnak persze egyelőre még nem látható a végleges verziója, az azonban kiderült, hogy a hatalmas épület, melybe korábban nem lehetett bejutni, nem teljesen üres. Oké, a nagy része (még) az. Egyes feltételezések szerint hamarosan valamilyen mapváltozás után teljesen bejárható lesz.

Sokan nagyon izgatottak a stadion miatt, hiszen az épület hatalmas méretei miatt érdekes taktikai lehetőségeket nyújthat. Ahogy a videóban is látható, a belső térből viszont szépen ki lehet lőni, ami viszont tisztességtelen előnyhöz juttatja a játékosokat. Senkinek nem ajánljuk tehát, hogy belépjen, egyszerűen csupán érdekesség.

Az tehát biztos, hogy valami készül, s hogy a stadion milyen módon nyitja majd meg a kapuit, arra már most több teória született.

Szerinted mikor és milyen módon nyitja meg a Stadium kapuit az Infinity Ward?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×