Ha minden igaz, több nagy változás várható a Warzone világában. Például még a Stadion is megnyílhat, még a 4. évadban.

Egy Call of Duty: Warzone szivárgás szerint számos nagyobb változás várható Verdansk-ban, többek között még a Stadion területére is bejuthatunk majd. Természetesen az infót nem árt fenntartásokkal kezelni, de érdekes belegondolni.

A dolog nem teljesen elképzelhetetlen, főleg azok után, hogy a bunkerek is hasonlóképpen nyíltak meg. Először csak szivárgásokból lehetett róla hallani, aztán lám: az össze bunkert bejárhatjuk. Az Activision és az Infinity Ward pedig valószínűleg folyamatosan újításokon dolgozik.

Stadium

Kép forrása: Warzone

Nos, a játék indulása óta nagy kérdés a Stadion helyzete, mivel elég nagy területet foglal el, ugyanakkor bejutni nem lehet. Ez valószínűleg hamarosan megváltozik, sőt már a 4. évad során. Legalábbis ezt állítja Geeky Pastimes, aki már több dolgot előre kiszivárogtatott.

Geeky Pastimes többek között most azt mondja, hogy „talált valamit a stadion belsejéről” a játék fájljai között. Ez persze természetesen bármit jelenthet, különösen mivel ez nem csak a Warzone-t érintheti. Persze mivel a Stadion most csak a Warzone-ban van jelen, elég gyanús.

Ami szintén érdekes, hogy Geeky Pastimes szintén a játék fájljai közt talált egy vonatra utaló jelet, amely a térkép délnyugati oldalán fut. Lehetséges tehát, hogy a PUBG-hez vagy az Apex Legends-hez hasonlóan valamilyen vonat is működni fog majd a pályán?

Kép forrása: Dexerto

Természetesen ezek nem kőbe vésett dolgok. Reméljük, hamarosan minden kiderül hivatalos forrásból. Te örülnél annak, ha bejárható lenne a Stadion? Vagy ami még jobb: a Stadion lenne a Gulag helyett?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×