Rengeteg izgalmas tartalommal érkezett meg a Season 3, azonban a java még hátra van. Vízszint csökkenés várható és Atlantisz is feltűnik még a szezonban.

A játékot fejlesztő Epic Games-nek még bőven van meglepetés a tarsolyában a Chapter 2 Season 3-ra betervezve. Bár már most sem unatkozhatunk az újdonságokat látva, rengeteg újdonság még várat magára a szezonban.

A harmadik szezon jelei már hónapok óta velünk vannak, az autókhoz szükséges üzemanyag például már december óta a játék része. Ahogy egyre közelebb értünk a szezon kezdetéhez az is világossá vált, hogy komoly szerepet kap majd a víz az új pályán.

Ennek megfelelően megérkezett Aquaman és Atlantisz is, utóbbi azonban még nem elérhető a játékosok számára.

A szezon folyamán, ahogy azt már az Epic is megerősítette, a vízszint bizonyos területeken lecsökken majd, máshol pedig további emelkedés várható. Természetesen ez sem céltalanul történik majd, egyes helyek eltűnnek, míg mások feltűnnek majd.

FortTory, egy népszerű Fortnite adatbányász már korábban is beszélt arról, hogy Atlantisz már a kódban van és csak az aktiválásra vár. Most már a saját szemünkkel is láthatjuk a területet.

https://youtu.be/D9YaxPpN2tg

 

Azt már tudjuk, hogy Atlantisz valahol a pálya bal felső sarkában fog megjelenni, azt viszont megtippelni sem lehet, hogy mikor. Az Epic egyelőre nem kommentálta az ügyet, részükről semmilyen információ nem érkezett még a várossal kapcsolatban.

Az biztos, hogy Atlantisz gyönyörű és egyben monumentális lesz, nem véletlenül van ennyire elrejtve. Ti várjátok már, hogy bevehessétek a víz alatti várost?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×