Adatbányász tevékenységnek köszönhetően végre szemügyre vehetjük, hogy milyen statisztikákkal rendelkeznek a Fortnite autói.

A korábbi Fortnite szezonokban is mindig volt valamilyen új jármű a játékban, az igazi veteránok azonban sosem voltak korábban elérhetőek. A kocsik már szinte az első pillanattól a Fortnite részei, vezetni őket mégsem tudtuk korábban.

Most végre ez is megváltozik, a következő járművein a Fortnite-ban bizony az autók lesznek, melyekről egyre többet vél tudni a közösség. Természetesen a most kiszivárgott infók is HYPEX-től jönnek, aki talán a legmegbízhatóbb szivárogtató a Fortnite közösségben.

Car stats via @HYPEX from FortniteLeaks

 

A képről jól megállapítható, hogy bizony más is változik, amit korábban egy járművel kapcsolatban sem láthattunk. A számok alapján ezeket az új autókat majd tankolnunk is kell. Erre további bizonyíték FireMonkey 2019 végi felfedezése, mikor kiposztolta, hogy ammo-ként bekerült a játékba az üzemanyag.

 

További érdekesség, hogy összesen négy csoportba tartozhatnak az autók a pályán. Ezek a kicsi, közepes, nagy és a kamion lesznek.

A Fortnite jelenlegi állása szerint a pálya egyáltalán nem alkalmas arra, hogy debütáljanak az autók. Emiatt azonban nem kell aggódni, az Epic már korábban megerősítette, hogy a Season 3 folyamán csökkenni fog majd a vízszint.

Ti várjátok már a kocsik megjelenését a Fortnite-ban?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

×