Miután a Trónok harca fantasy szerzője karanténba vonult, hogy írással töltse az időt, most azt is közzétette, mikor jelenhet meg az új mű.

Még március közepén írtunk róla, hogy George R. R. Martin önkéntes karanténba vonult, otthonában pedig megragadta a lehetőséget, hogy írjon.

Kép forrása: Twitter

Már kilenc év telt el azóta, hogy a Dance With Dragons megjelent, és mivel az HBO Trónok harca sorozat végével a rajongók nem voltak elégedettek, nagyon nagy lett az igény arra, hogy megismerjék Martin saját verzióját. Martin tehát a Song of Ice and Fire hatodik könyvén dolgozik, a The Winds Of Winteren, ami előreláthatólag 1500 oldalas lesz.

Március óta azonban nem nagyon hallottunk Martinról, egészen mostanáig. Blogjában azt írta: szépen halad a művel.

„Az elszigetelődés segített nekem az írásban, naponta több órát dolgozom a The Winds of Winteren, és jól haladok vele” – írta George R. R. Martin.

„Nem, ez nem jelenti azt, hogy a könyv holnap elkészül, vagy a jövő héten megjelenik. Hosszú könyv lesz és még hosszú út áll előttem. Az igazat megvallva: több időt töltök Westeros-ban, mint a valóságban. Jövőre is ellátogathatok Wellingtonba, amikor remélem, hogy a The Winds of Winter is elkészül” – tette hozzá.

Ez azt jelenti, hogy 2021-ben talán már mi is kezünkbe vehetjük George R. R. Martin új könyvét. A The Winds of Winter a régóta várt hatodik könyve az A Song of Ice and Fire (A tűz és jég dala) című sorozatnak.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×