George RR Martin, a Trónok harca fantasy szerzője bejelentette, hogy miközben elzárja magát a külvilágtól, írással tölti majd az időt.

Nagyon nehéz meglátni a jót a jelenlegi koronavírus-járvány okozta nyugtalanság és tragédiák közepette. Azok számára, akik szeretik a Trónok harcát, talán kis felüdülés lesz az, hogy George R.R. Martin egy blogbejegyzésben azt mondta: folytatja a regényeket. Az író úgy döntött, hogy a vírus terjedése miatt elszigetelődik a külvilágtól, otthonában pedig megragadja a lehetőséget, hogy írjon.

Ehhez egy távoli helyre ment, karanténba helyezte magát, és nekifog az írásnak.

Kép forrása: GamesRadar

Már kilenc év telt el azóta, hogy a Dance With Dragons megjelent, és mivel az HBO Trónok harca sorozat végével a rajongók nem voltak elégedettek, nagyon nagy lett az igény arra, hogy megismerjék Martin saját verzióját. Itt van tehát az esély, hogy elszigetelődése alatt az író elkészítse a Song of Ice and Fire hatodik könyvét, a The Winds Of Wintert, ami előreláthatólag 1500 oldalas lesz.

Martin közben felhívja a figyelmet arra, hogy az otthon töltött idő remek lehetőség lehet arra, hogy az ember olvasson és elmerüljön a könyvek világában. Martin könyvesboltja is nyitva marad és rendeléseket is teljesítenek addig, míg biztonságos.

Reméljük, hogy biztonságban átvészelhetjük ezt az időszakot. Vigyázzatok magatokra, jobb félni, mint megijedni – írta Martin.

Te várod az új könyvet?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×