Könnyen lehet, hogy már a második TOTW csapatban feltűnik majd a Salzburg fenegyereke, Szoboszlai Dominik, aki továbbra sem tud leállni.

Hosszú idő után, tegnap végre újraindult a Team of the Week a FIFA 20 Ultimate Team-ben. A koronavírus-járvány után lassan újrainduló bajnokságok végre újra kitermelik magukból a jobbnál jobb csapatokat.

Nekünk magyaroknak is van mire büszkének lenni, hiszen Szoboszlai Dominik egészen káprázatos menetelésben van, mióta újraindult a bajnokság. A magyar játékos a bajnokság újraindulása óta lejátszott 7 meccsen már 5 gólnál jár és ennél is több gólpassza van.

Legutóbb a Rapid Wien futott bele a Salzburg megállíthatatlan menetelésébe, Dominik csapata 7-2-re verte meg a hazai csapatot. A magyar középpályás újabb góllal és 3 gólpasszal járult hozzá a végeredményhez.

Forrás: eredmenyek.com

A következő TOTW-ben ezek után simán elképzelhető, hogy újabb speciális kártyát kap a magyar középpályás. A FIFA 20 amúgy is jól alakul Dominik szemszögéből, idén ugyanis megkapta élete első különleges kártyáját az Ultimate Team-ben.

Akkor már miért is ne jöhetne a következő, nem igaz?

Szerintetek megérdemli a Rapid Wien elleni játéka alapján, hogy a hét csapatának tagja legyen?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×