Szoboszlai Dominik, a Redbull Salzburg támadó középpályása 624 nap után megkapta első speciális lapját. A MOTM kártyák már elérhetőek a pakkokból.

A bajnokságok visszatértével a TOTW helyett egyelőre Man of The Match lapokkal jutalmazza az EA a hétvégi teljesítményeket. Az eheti rostába a Salzburg magyar középpályása, Szoboszlai Dominik is bekerült.

Szoboszlai

Csapatával a kupa döntőben 5:0-ra nyert az Austria Lustenau ellen és az első gólt Szoboszlai szerezte a 20. percben. Szoboszlai először a FIFA 19-ben szerepelt, és a 19 éves fiatal 624 nap után szerezte meg első speciális lapját. Reméljük a jövőben még több színes kártyát látunk az ő nevével ellátva. Ebben az évben ő a harmadik magyar, akit speciális lappal díjazott az EA, így a Lipcse két játékosa, Orban és Gulácsi után ő is felkerült erre a különleges listára. Szoboszlain kívül persze több játékost is díjazott az EA.

Rodríguez lapja a liga SBC-be szerepel.

Sancho ezúttal nem egy szélső, hanem egy ST lappal gazdagodott. Ha ez a TOTS lapja előtt jelent volna meg, akkor most mindenki oda meg vissza lenne. Rajta kívül Cermák, Kimmich, Schwolow, Baumgartner, Marlos és Arnold kapott narancs kártyát.

Ne lepődjetek meg tehát, ha ilyen játékosokra bukkantok, mert a MOTM lapok már bonthatóak a csomagokból. Az objective vadászatra még van egy kis időtök, ha szeretnétek a Ligue 1 lapjait megszerezni. Viszont figyeljetek arra, hogy a szezonnak pénteken vége szakad, így minden határidő lejár.

Ti kipróbáljátok Dominik lapját?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×