Nagyon keveset tudni arról, hogy pontosan mikor érkeznek a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone Season 4 frissítései. Most itt egy tipp.

Mint azt gondolom mindenki tudja, a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone negyedik évadának frissítései szép lassan követik egymást. Erről korábban a fejlesztők egy szép ütemtervet is megosztottak, melyből kiderül, hogy új operátor, új fegyver és játékmód is várható.

Kép forrása: Infinity Ward

A frissítésekkel általában nem csak új tartalom, de rendszerint számos hibajavítás, illetve fegyverváltozás is érkezni szokott. Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy fejlesztő is elhintette, hogy hamarosan számítani lehet egy Grau nerfre, a legtöbb játékos nagy örömére.

Mikor várható a szezonközi frissítés?

Ahogy az az ütemterv szerint várható, valamikor az évad közepén még egy nagy adag friss tartalomra lehet számítani. A nagy kérdés az, hogy mikor? Nos, egyes feltételezések szerint, mivel a 4. évad június 10-én indult és augusztus 4-ig tart, a szezonközi frissítés várható napja: július 7. – írja a Dexerto. Ami ebből 100 százalék az a kedd, hiszen az Infinity Ward minden nagyobb frissítést kedden vezet be.

Fegyverváltozások

A frissítés leginkább várt eleme nyilvánvalóan a Grau nerf, ami valószínűleg szintén ekkor fut be. Joe Cecot már egy korábbi Twitter üzenetben utalt arra, hogy a fegyver bizony változásokon megy keresztül. Akkor azt mondta, ez is szezon közepén várható. Persze nem ez lesz az egyetlen fegyver, ami változik.

Mi várható még a 4. évad közepén?

Ahogy az a fenti ütemtervből is kiderül, a fegyverbalansz mellett rengeteg új tartalom is várható. Ilyen a Cheshire Park nevű multi map, az új Rytec AMR sniper fegyver, valamint a Juggernaut Royale – egy új játékmód a Warzone-on belül.

Ahogy a sarokban látható, további újdonságok is várhatók, melyeket még nem fedtek fel.

Szerinted is július 7-én érkezik a szezonközi frissítés?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×