Annak ellenére, hogy a Grau-t sokan kedvelik, a Warzone negyedik évadában úgy tűnik, a fejlesztők nerfelni szeretnék. Szükséges?

Erről ráadásul az Infinity Ward egyik fejlesztője tett utalást. Aki gyakran játszik Call of Duty: Warzone-t, jól tudja, hogy az M4A1 mellett milyen nagy szerepet játszik a Grau a csatákban. A fegyver igen hatékony tud lenni, különösen akkor, ha megfelelő kiegészítőkkel látjuk el.

Nemrég azonban egy Twitter üzenetben az Infinity Ward egyik vezető fejlesztője, Joe Cecot arra utalt, hogy a fegyver a jövőben változásokon mehet keresztül.

Egy játékos ugyanis azt nehezményezte, hogy milyen eredményes a Grau. Szerinte ideje lenne a nerfnek, ugyanis a killcam visszajátszások 90 százalékában a Grau szerepel. Az M4 már többször volt bolt nerfelve, így a játékos szerint itt lenne az ideje a változásnak.

„Egy szezonbeli frissítés során egy sor fegyverhangolás van tervben. Hamarosan megosztjuk a patch notes-t” – írta válaszul Joe Cecot.

Nos, az akár azt is jelentheti, hogy a Grau is változáson mehet keresztül, tekintve, hogy a hozzászólás pont ezzel a fegyverrel kapcsolatban érkezett. Ez már csak azért is valószínű, mert a fejlesztők olykor szeretik átalakítani a metát Verdanskban.

Persze nem 100 %, hogy a Grau átalakítás a frissítések közt lesz, de elég valószínű. A kérdés már csak az, hogy mi játékosok valóban elégedettek leszünk-e azzal, hogy nerfet kap a fegyver?

Szerinted is szükség van a Grau nerfre?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×