A világ egyik legsikeresebb csapata pillanatok alatt darabokra hullott. A dánoknak 2 embert kellett a pótolniuk, de már látszik a fény az alagút végén.

Gla1ve és Xyp9x még május végén hagyta ott az Astralis aktív felállását depresszióra és kiégésre hivatkozva. A dán egyesületnek hamar kellett megoldást találnia, a két megüresedett helyet így Snappi és JUGi töltötte be. A cserék nem sikerültek azonban túl jól, az Astralis a cserék óta mélyrepülésben van.

A HLTV podcastjében dev1ce végre beszélt a két távollévő csapattársa helyzetéről

Az Astralis AWP játékosa, dev1ce a HLTV podcastjában beszélt a csapat jelenlegi helyzetéről. Ilyenkor természetesen kikerülhetetlen, hogy szóba kerüljön a hetek óta élesedő téma, a csapat szétbomlása.

“Gla1ve visszatérése augusztusban várható, Xyp9x-ről még nem tudok mit mondani. Gla1ve-nek sincs pontos időpontja, valamikor augusztusban, ez biztos.”

Dev1ce kiemelte, nem akar sem ő, sem a csapat bármely tagja nyomást helyezni a pihenőn lévő játékosokra, hiszen ez csak további felesleges nyomást jelentene. 2017-ben ő is megtapasztalta ezt, mikor az IEM Oakland után több eseményt is kihagyott betegségre hivatkozva.

Az Astralis a közelmúltban világossá tette, 10 fős csapatot szeretnének építeni. Ehhez az első lépés JUGi és es3tag leigazolása. A dán organizáció így jelenleg 7 játékossal rendelkezik.

Szerintetek a két pihenő játékos visszatérése után újra bajnok csapat lehet az Astralis-ból?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×