Bár minden évben a megváltást várjuk az új FIFA epizódtól, a konzolok generációváltásával ez most hatványozottan igaz. Vajon mit mutat majd be este az EA?

Minden évben megvan a menete az EA játékok bemutatásának. Régebben az EA, az elmúlt években pedig az EA Play offline eseménye volt a debütálások helyszíne. Idén szintén az EA Play-en mutatják meg az új címeket, azonban 2020-ban csak és kizárólag livestream formájában lesz követhető.

Korábban már írtunk nektek arról, hogy mikorra várható a béta, mit szeretnénk minimum, ha változna, sőt az első szivárgások is napvilágot láttak.

Magyar idő szerint tehát péntek hajnal 1 órakor kezdődik az esemény, melyet az EA több hivatalos platformja mellett például a GameSpot is közvetít majd.

Az egészen biztos, hogy az első néhány bemutató nem a FIFA 21 lesz. A sportjátékok mindig a középmezőnybe kerülnek, nem valószínű, hogy ez idén másképp alakul majd. Az előzetes után sem érdemes azonnal bezárni a közvetítéseket, hiszen akkor jön csak a java. Érkeznek az első betekintések, hogy milyen újdonságok színesítik majd idén a játékmenetet.

Bízzunk benne, hogy új motort kap a játék, esetleg egy teljesen újragondolt fizikát, egy zsír új karrier módot és még sok minden mást.

Ti követitek majd élőben az EA Play eseményt?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×