Az első felvételre még pár órát várni kell, de azt már tudjuk, hogy pontosan milyen sorrendben fogja bemutatni az EA a FIFA 21 funkciót. Ez a FIFA 21 Roadmap.

Holnap hajnali 1 órakor végre lerántják a leplet a FIFA 21-ről, aminek az első bemutatóját az EA Playen láthatjuk. Egyelőre biztos információt nem tudunk a játékkal kapcsolatosan, mindenesetre egy két nem megerősített információ szivárgott ki. Az EA azonban már közzétette a FIFA 21 Roadmap útmutatóját.

Elsőként a gameplaybe kapunk betekintést, melyet a Karrier mód követ majd. A FIFA 21-be szintén szerepelni fog a VOLTA, amely már online mérkőzésekkel is gazdagodhat. A Pro Clubs is figyelmet kap, de reméljük nem annyit, mint a FIFA 19-ben. Végül, de nem utolsó sorban a FIFA 21 Ultimate Team újításait leplezik le. Az infók folyamatosan fognak érkezni, de igyekszem mindent továbbadni számotokra.

Azzal kapcsolatosan, hogy a VOLTA online funkciót kap bizakodó vagyok. Ha még egy játékmódnak kell online helyet biztosítani, akkor reménykedem benne, hogy több erőforrást kapnak majd a szerverek, így kevesebb laggos időszakot élhetünk meg közösen. Az elkövetkezendő hónapokban én is összeírom a saját kis kívánságlistámat, amit szívesen látnék a következő FIFA-ban. Addig pedig várjuk az új infókat, nézzük a visszatérő mérkőzéseket, és farmoljuk Mendy lapját. És este nézzük közösen az EA Playt, hátha a dátumok is előkerülnek a FIFA 21 Roadmap képén.

Még pár hónapig elzsugázunk a FIFA 20-ban, utána pedig válthatunk az új kiadásra.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×