Havertz POTM kártyája mondjuk, hogy nem lesz egy kötelező darab a gyűjteményünkbe. Sőt igazából szerintem mindenki kihagyhatja.

A Bundesliga visszatértével újraindult a Player of the Month szavazás. Az EA honlapján választhatjuk meg, hogy ki legyen az adott hónap játékosa. A győztes egy piros speciális lapot kap jutalmul, melyet SBC útján szerezhetünk meg. A májusi hónapot Havertz nyerte.

Az elkészítéséhez egy 84-es csapatot kell összeverbuválnunk, mely a jelenlegi árak mellett nagyjából 70 ezer zseton környékén mozog. Az értéke 90-es csakúgy, mint a FUT Birthday lapja. Érdekes módon az áruk is nagyjából megegyezik, de akkor lássuk, mi is a két lap között a különbség.

A statokban a POTM lap egy értékkel jobb Pace-ben, valamint Shootingban, míg a Dribblingben a FUT Birthday jobb szintén egy-egy értékkel. A nagy különbség igazából a gyengébbik láb. Az FB lap 5 csillagos, míg a POTM négy csillagos. És igazából itt el is dőlt, hogy melyik a jobb lap.

Mit ajánlok? Nem éri meg. Pár ezer zsetonnal többért már megvásárolható a FUT Birthday lapja, ami a gyengébbik láb miatt sokkal jobb. Ráadásul, ha további erősítésre szorulnál, még mindig el fogod tudni adni.

Hát legalább jött tartalom, vagy legalábbis valami.

Te használod Havertz valamelyik lapját?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×