Már az első hónap is véget ért, mióta újraindult a német labdarúgó-bajnokság. Ennek örömére visszatért a Bundesliga POTM szavazás is.

A koronavírus szünet után lassan mindenhol visszaállnak a labdarúgó-bajnokságok. A Bundesliga már májusban újraindította mérkőzéseit, és hétről hétre megkaptuk a MOTM utánpótlásunkat. Most, hogy véget ért a május, itt az ideje, hogy megválasszuk a hónap játékosát.

Bundesliga POTM

Összesen hat jelölt közül kerülhet ki a győztes. A Bayern Münchenből Kimmich és Pavard választható. A Redbull Leipziget Werner képviseli, míg a Leverkusent Havertz. A Dortmundból Hakimi és a Hoffenheimből pedig Baumgartner választható. A játékosokra ezen a linken keresztül szavazhattok. A legtöbb voksot szerző játékos pedig egy piros Bundesliga POTM lappal gazdagodik. Az árát nagyjából 100-150 ezer közöttire saccolom, de reménykedem benne, hogy azért olcsóbb lesz.

A POTM szavazáson felül pedig egy újabb csokor narancssárga lappal gazdagodtunk. Az eheti válogatásba Goretzka, Emre Can, Daka és Max került a Bundesligaból. De kaptunk a német harmadosztályból, Koreából és Lengyelországból is játékost. Mert ugye tudjuk, hogy ilyen csapatot építenek a legtöbben.

Hamarosan az összes topliga visszatér, velük együtt pedig a TOTW lapok is. A héten véget ér a TOTS és hamarosan érkeznek a FUTTIES lapok is.

Szerinted még van értelme a POTM lapoknak ilyenkor?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×