A Call of Duty: Mobile fejlesztője, a Tencent (TiMi Studios) végre tisztázta, hogy a rajongók mikor foglalhatják el a Gulagot. Itt az egész évad ütemterve.

Nem is olyan rég elindult a Call of Duty: Mobile új évada, mely a Radioactive Agent névre hallgat. Ahogy az az évad hivatalos előzeteséből is kiderül, a rengeteg új skin és játékmód mellett két új map is várható. Az egyébként sokak szerint CS:GO inspirálta Tunisia már be is került, a beígért Gulag azonban még nem.

 

Ám ahogy a Modern Warfare esetében is lenni szokott, az évad friss tartalmai nem egyszerre, hanem külön adagokban érkeznek. Most végre azt is megnézhetjük, mi várható még a Radioactive Agent időszakában.

A CoD: Mobile Season 7 roadmap

Ahogy az ütemtervből kiderül: a kis, sokak által igen kedvelt Gulag 1v1 játékra ad majd lehetőséget a Gunfight játékmódban. A map és a játékmód azonban nem a 7. évad indulásakor, hanem sajnos csak „június végén” várható. Bár a Warzone-ban a map része a Battle Royale-nak, ez a CoD: Mobile-ra nem igaz. A map nem kerül be a BR módba.

Kép forrása: Tencent

Ettől függetlenül az évadban érkezik majd új event a BR-hez és a multi játékmódok közé is. Az egyik az Attack of the Undead, amit a CoD közösség talán jobban ismer Infected néven. A battle royale event a Radiated Sector nevet viseli.

Sajnos konkrét dátumot egyik érkező tartalommal kapcsolatban sem tettek közzé. Szerinted pontosan hányat kell még aludni a CoD: Mobile Gulag megjelenéséig?

https://www.facebook.com/groups/codmobilhungary/

×