Jót tett a Red Bull Salzburg magyar játékosának a kényszerpihenő, onnan ugyanis bomba formában tért vissza. Újabb speciális kártyája jöhet.

Június negyedikén írtunk nektek róla, hogy Szoboszlai Dominik végre megkapta élete első speciális kártyáját a FIFA 20-ban. A magyar középpályás megállíthatatlannak tűnik, mióta újraindultak a bajnokságok, ezt pedig az Ultimate Team fejlesztők sem hagyhatják figyelmen kívül.

Az első MOTM lapja egy 5-0-ás győzelem után járt neki, a vonat azonban nem állt meg. A következő meccsen Dominik hármat vágott egy félidő alatt a Sturm Graz-nak, egyhuzamban kétszer azonban nem szokás kiemelni egy játékost sem.

Még szerencse, hogy a húzó emberré kiemelkedett Dominik tovább robog, a legutóbbi meccsen megint gólt lőtt és másik két gólpasszt is kiosztott. A meccset végül 3-1-re nyerték meg, így Dominik minden gólban szerepet vállalt.

Ezek után szinte biztosra vehető, hogy érkezni fog a következő speciális kártyája, a kérdés már csak az, hogy az még Man of the Match lesz, vagy esetleg már Team of the Week. Az EA már korábban elmondta, hogy június 24-én visszatér a klasszikus TOTW, így akár egy menő, klasszikus fekete design lap is érkezhet.

Szerintetek jövőre milyen lappal szerepel majd a magyar tehetség?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×