A legutóbbi frissítésben is alt szerepekkel foglalkozott a Riot. A fejlesztő mozgalma töretlen, a PBE-n AP Kog’Maw-val kísérleteznek.

Tegnap számoltunk be nektek arról, hogy hogyan változtatta meg a Riot sok karakter alt pozíciójának erőviszonyait. Több ADC mellett mid lanerek, de még support main karakterek is érintettek voltak. Erről bővebben ide kattintva olvashattok.

A Riot Games úgy tűnik, nagyon rákapott az altok finomhangolására, hiszen újabb hős válthat irányt, akár már a következő frissítésben.

Kog’Maw már jó ideje sok, jelentősen erősebb karakter árnyékába szorult. A fejlesztők ebből a mostoha pozícióból szeretnék most kiszabadítani, de nem egy szokványos AD buffal.

Bár Kog’Maw győzelmi aránya kiemelkedő, mindössze az esetek 1.34%-ban választják őt, ezzel a harmadik legkevesebbet játszott hős a League-ben. Vele szemben Ezreal például 45% környékén pörög.

Bár a változtatások még csak kísérleti jelleggel vannak fent a PBE szerveren, elképzelhető, hogy ha jól működik, az élő szerverekre is bejöhet. A buff Kog’Maw Q-ját és R-jét érintik.

A Caustic Spittle támadási sebessége, sebzése és pajzs törése is növekszik majd. Ha ezek a változtatások a PBE-s visszajelzések alapján működnek, egy komoly AP hős válhat az elhagyatott ADC-ből.

Kog’Maw a mai napig erős, ha egy jó játékos kezébe kerül, ha pedig ezek a változtatások átmennek és bekerülnek az élő szerverekre, simán felveheti majd a versenyt akár Ezreal-lel vagy Aphelios-szal is.

A League of Legends 10.13-mas frissítése június 24-én érkezik.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×