A 10.12-es frissítésben a Riot több hőst is megreformált, de nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy ne a fő ösvényükön változzanak. Történtek érdekességek.

A Riot Games folyamatosan próbálja egyensúlyban tartani a hősök erőviszonyait, ez azonban nem mindig könnyű feladat. Minden változtatás, legyen az akár milyen apró is, képes teljesen új dolgokat generálni a játékban. Nem ritka, hogy a közösség más pozícióban kezd el játszani egy-egy hőst, de teljesen vad buildek is feltűnhetnek a semmiből.

A 10.12-es frissítéssel a Riot most épp ezeket a másodlagos pozíciókat változtatta meg. Egyes karakterek ütőképesebbek lettek, míg mások gyengültek, ha nem az eredeti helyükön játszuk őket.

Infographic – 10.12 Patch Notes Champions Performance from leagueoflegends

Amint az a képen is jól látszik, Volibear volt a legnagyobb nyertese a frissítésnek. Mondjuk a felújítás utáni Voli több ízben is erősítve lett, még hotfix formájában is, annyira gyenge volt először. A többszöri buff meg is látszik, a hős győzelmi aránya 8.47%-al ugrott meg! Természetesen közben többen is tiltják, így egyre kevesebbet találkozhatunk vele.

Erősödött még Xayah és újra játszható lett ADC pozícióban Senna. Combosodott továbbá az Akali felső ösvény és Brand is visszakerült a mid hősök közé.

Mindeközben a Riot szétverte a top és bot Cassiopeiát és Yasuot, de gyengült Varus is a legutóbbi frissítés során.

Ha magatok is jobban szemügyre szeretnétek venni a 10.12-ről készített infografikát, erre a linkre kattintva sokkal nagyobb felbontásban is elérhetitek.

Nektek érintette valamelyik main karaktereteket a legutóbbi patch?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×