Ha jövőre fele ilyen szerencsém lesz a red pick választásakor, már örülni fogok. Egyik felhasználó, majdnem az összes legjobb játékost bezsebelte.

A Weekend League után, mindig reménykedve várjuk a csütörtököt. A red pick rendszer behozatalával, a Silver és fölötte lévő játékosok az előző heti TOTS jutalmakból választhattak, melyet véletlenszerűen oszt a gép. Az egyik felhasználó igazán szerencsés volt a TOTS időszak alatt, mert szinte a legerősebb játékosokat tudta összerakni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Imagine this squad and Kent as a Sub ? . #fifa20#fut20#fifa#fut#ut#tots#coins#trade#trading#totw#prediction#toty#funnyfifa#cheap#futurestars#messi#cr7#goat#icon #squad#team#op#futbirthday

Fut20Galaxy (@fut20galaxy) által megosztott bejegyzés,

Az instagramot böngészve találtam rá erre a fotóra.  A felhasználó minimum elite szinten áll, hiszen az angol és francia TOTSSF-ből 3 játékost kapott, míg a spanyolból 4-et rakott a kezdőbe. Az is elképzelhető, hogy valamelyik az Ultimate héten esett. A kapuba Alisson található, míg a védelmet, Carvajal, Ramos, VVD és Robertson erősíti. A középpályán Gullit Prime Moments verziója játszik, De Jonggal. Elől pedig Messi, Neymar, Mbappé és Ben Yedder található. Szerintem nagyon nem is lehetne jobbakat választani, de persze még ott van a TOTS Ronaldo, vagy De Bruyne, de a francia csapatból megkapta a három legjobbat.

Elképesztő szerencsével rendelkezik ez a játékos, hogy ilyen red pickjei vannak. Kíváncsi vagyok, hogy egész évben vele volt a szerencse, vagy csak most. És Gullitot vásárolta, vagy esetleg az is csomagból esett? Lehet felkeresem, jövőre adjon egy picit a szerencséjéből.

Nektek mi volt az idei legjobb red pick bontás?

 

×