Érdekes helyzetbe került az EA Sports, egy rövid ideig csak Sancho-k estek az új Ultimate Team Of The Season So Far Guaranteed csomagokból.

Ismét sikerült egy hatalmas öngólt rúgnia magának az EA Sports-nak. Sokan megörültek, amikor kiderült, hogy mégis kapunk idén garantált TOTSSF játékost rejtő csomagot, ám a végtermék nem érkezett meg zökkenőmentesen.

Amint felbukkantak a játékban a csomagok, a játékosok és nagyobb tartalomgyártók elkezdtek ráreüplni a friss és ropogós pakkra. Nem csoda, elvégre valljuk be igazán jó kártyákat lehet – elvileg – szerezni a csomagból, mármint akkor, ha ezt az EA Sports is így szeretné.

Jöttek is az értetlenkedő tweetek a FIFA közösségtől, szinte minden nagyobb név Sancho-t nyitott, ez pedig már bőven a az elfogadható határon túlra esik. Miután többek között Castro és Nick is írt egy bejegyzést az esetről, meglepő módon minden a helyére állt, az EA egy gyors hotfix-szel orvosolta a problémát.

 

Ebből is nagyon jól látszik, hogy valamilyen szinten manipulálja a dropokat a kanadai cég. Szerencsére ez esetben egészen jó kártyával árasztották el a közösséget. Ám könnyen lehet, hogy ez megtörténhet legközelebb egy gyengébb lappal is.

Nem a legmegnyugtatóbb a helyzet, reméljük többeteknek már rendesen működött a rendszer.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×