Egy kedvcsináló képpel hangolja a közösséget az EA a következő eseményre. Finoman szólva is nagy tüzijáték várható, hamarosan kiderül mennyi jön be ezekből.

Nem sok időt hagyott az EA kipihenni a TOTSSF fáradalmait és izgalmait, azonnal érkezik a következő promóció. Azt már napok óta tudjuk, hogy érkezik a Summer Heat, a tartalmára azonban csak most jöttek meg az első utalások.

Miután a játékon belül megjelent a Summer Heat-re ráhangoló kép, nem volt nehéz összerakni, hogy mely promóciók SBC feladatai térhetnek vissza. A képen az összes pajzs részlete látszik, nézzük is meg, hogy miket fogunk jó eséllyel viszont látni hamarosan.

Forrás: reddit

Balról jobbra haladva az első jel az élénk narancssárga füst, közel biztos, hogy a Headliners-re utal. Az első pajzs Shapeshifters vagy Flashback esemény lehet, míg mellette szinte kizárólag a Futmas rejtőzhet. Jobb oldalon az első pajzs a design alapján a Player Moments-hez kapcsolódik majd, míg az utolsó tutira az Ultimate Scream event jelvénye.

A jobb alsó sarokban a lila füst a Future Stars-ra utalhat, mögötte pedig halványan, de a TOTS stílusa is megvillan.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy csak SBC-k térnek-e vissza, vagy a promóciók más részei is újra aktiválódnak. A Summer Heat-nek amúgy is nagyot kell villantani, hiszen az esport szezon hivatalosan is véget ért.

Ez az az időszak, mikor az Ultimate Team rendszerint elkezd kiürülni. Ennek nem a játék a hibája (legalább is elméletben), hanem, hogy ilyenkor már új, érdemi tartalmak nem érkeznek a játékba. A bajnokságok eltolódása kicsit javít ezen, de az a plusz 2-3 hét nem igazán ad sokat hozzá néhány TOTW-n kívül.

Ti még toljátok a FIFA 20 Ultimate Team-et, vagy már minden megvolt idén, amit el akartatok érni?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×