Hivatalosan is véget ért a TOTSSF, ami a FIFA szezonjának meghatározó eseménye. Rögtön be is jelentették a következő promót, ami a Summer Heat nevet viseli.

Bő egy hónapon át kaptunk folyamatosan kártyákat hétről hétre az EA-től. A TOTSSF már a játék végét jelzi, hiszen minden játékos már olyan erős lappal rendelkezik, hogy az valami hihetetlen. Mivel a következő cím csak ősszel érkezik, így valamivel most el kell ütni az időt. Érkezzen egy új promóció, ami Summer Heat nevet viseli.

Nyári gyerekek a Balaton parton

A Summer Heat promó valószínűleg az EB-re tervezett esemény lett volna. A nemzetközi esemény javában tartana, és 2 éve is láttunk is egy hasonló kezdeményezést. Akkor a VB miatt a Festival of Futball kártyái kerültek a játékba. Valószínűleg valami hasonló szisztémában a nemzetközi csapatok kerülnek előtérbe, de az is lehet, hogy teljesen másról szól az egész.

Objective, SBC, új lapok

Az esemény alatt ismét új kártyákkal gazdagodhatunk. Ezek a kártyák valószínűleg nem lesznek erősebbek a TOTS verzióknál, de valószínűleg lesznek annyira jók, hogy néhány poszton cserélhessünk játékost. Ilyenkor már ne a Metát püföljétek, hanem próbáljatok ki új dolgokat. Hátha valami érdekes dolgot fedeztek fel.

A kép csak illusztráció.

Akkor most lesz Ultimate TOTSSF SBC?

A kódban van róla szó, de egyelőre még nem került be a játékba. A ROTW, vagy ROW hétfőn jár le, és a hétvége alatt is simán kijöhet az SBC. Ha a keddi tartalom viszont nem tartalmazza, akkor idén biztos nem lesz, és az EA csak trollkodott velünk.

Ti készen álltok a Summer Heat eseményre?

×