Hol van ilyenkor a hardveres ban?

Nem az első alkalom, hogy a csalók kijátsszák a rendszert. Ezúttal viszont konkrétan a játékmechanikába tudnak belebabrálni a csalók, egy „hiba” miatt vagy mondhatjuk ezt akár „lehetőségnek” is, oda és akkor tudnak botokat spawnoltatni, amikor csak akarnak.

Ranked, botokkal. Sajnos nem egyedi eset

Korábban találkoztunk már hasonlóval, viszont ott még aimbottal is alig tudta a szerencsétlen lelőni az alig mozgó botokat. Arra viszont nem számítottunk, hogy ebből trend lesz. Az utóbbi időben ugyanis egyre több játékos számol be arról, hogy bizonyos csalók ranked közben spawnoltatnak le botokat, ezzel jobb helyezést elérve.

Már önmagában az is nevetséges, hogy erre lehetőségük van, elvégre ennek csak szerver oldalról szabadna működnie, persze tudjuk mind, hogy nem a programozó tudásáról ismert a PUBG Corp., de azért van egy határ…

Szóval már megint a fejlesztők hanyag munkája miatt szív a PUBG közösség, de ez nem az első és valószínűleg nem az utolsó alkalom. Eleve a bot spawnoltatás lehetősége is felvet jó pár kérdést, például, hogy a rendszer miért nem észleli ezt automatikusan? Miért nem tűnik fel, hogy egy játékos a killjeinek nagy részét a botok teszik ki, holott rankeden nem is lehetnének elvileg. Na meg, az anti-cheat hogy nem vesz észre semmit az egészből? Mindez komolyabb rendszer szintű problémákra utal, miközben a csalók szénné boostolják magukat, a magas rangú accountokat pedig később pénzzé teszik és mindeközben nevetnek az egészen.

Egy másik eset

Mindeközben a PUBG Corp. redditen kérte a játékosok segítségét, hogy ha látnak hasonlót, direktbe jelentsék és természetesen ezeket azonnal bannolják.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×