A kreténségi mérő egyszerűen kiakadt.

Egy valósággal sokkoló videó került fel a redditre a napokban. Elsőre egy teljesen kaotikus helyzetben találjuk főhősünket, aki hirtelen mészárolni kezdi a botokat. Második visszanézésnél látható, hogy valami azért nagyon nincs rendben a játékos célkeresztjével, az ugyanis olyan íveket ír le, ami egyértelmű aimbotra utal.

Mint utólag kiderült, nem csak egy véletlenről van szó, a sok bot direkt volt azon a helyen, a játékos  „spawnoltatta” le azokat.

The weirdest thing I’ve seen in-game so far. Gets 20+ kills like this in every ranked match. from PUBATTLEGROUNDS

Mindezt egy cheattel érhette el, amivel sikerült kijátszania a PUBG rendszerét és annyi botot tudott lerakni magának, amennyit csak akart. A DaisLee néven tevékenykedő játékos meccsei folyamatosan hasonló meccsekből álltak, szóval nem a fentebbi meccsen fordult elő a turpisság. Egészen elképesztő, hogy valaki ilyen módon boostolja a rangját.

Az aimbotnak köszönhetően nyilván nem volt túl nehéz dolga a játékban, ennek ellenére sem sikerült túl jó eredményeket felmutatnia. Egészen addig, amíg a reddit posztnak köszönhetően a PUBG Corp. egyik munkatársa bannolta a játékos fiókját.

Ezzel véget is ért a PUBG legnagyobb lúzerének pályafutása, legalábbis ezen az accounton….

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×