David Silva, a Manchester City karmestere 10 év után elhagyja az Etihad stadiont. A kaland lezártával ő is megkapta a saját End of An Era lapját.

David Silva, a Manchester Cityben 10 esztendőt töltött el. A spanyol karmester a lejáró szerződését nem hosszabbította meg a tavalyi bajnok csapattal, így az év végén ingyen távozik az Etihadról. A Cityvel négyszer hódította el az angol bajnoki címet, kétszer az FA kupát, egyszer pedig a liga kupát. Az EA két EOAE lappal is meglepte.

A 94-es lapja nagyjából 150 ezerből elkészíthető. A Gyorsulása jó, sebessége viszont lassú. Befejező értékein chemy style segítségével kell segíteni. Passzai és labdakezelései nagyon jók, védekezésben gyenge. Erőnlétbe fogja bírni, viszont se nem erős, se nem agresszív. A 3-as WF se fog rajta sokat segíteni, így mindenképpen igyekezz a bal lábára cselezni.

David SilvaChem Style-ban Hunter kell rá. A befejező értékeken és a sebességén is van mit javítani.

A prémium lapja nagyjából 300 ezerbe kerül, és 3 csomagot kapunk vissza az elkészítésért. A sebessége ezen a kártyán már jobb, akárcsak a befejező értékei. A labdakezelése és passzai tökéletesek, de ezt el is várhatjuk a spanyoltól. A védekező statjai itt se magasak, de hát támadó középpályásként ez nem is kell magas legyen. Erőnléte magasabb, és picit a másik statok is emelkedtek.

David Silva

Mit ajánlok? Egyik lap se rossz. A 94-es teljesen korrekt áron fut. A másodikat akkor csináld meg, ha valamennyire kötődsz a Cityhez, vagy David Silvahoz. Alapvetően nem egy rossz CAM, de a 3-as gyengébbik láb sok embernek nem fog tetszeni.

 

Biztos élmény vele a játék. Ha teheted a jobb lábával tüzelj, és akkor tuti nem lesz gond.

Ti megcsináljátok az SBC-t?

 

×