A hétfői Liga NOS TOTSSF kártyái mellett egy igen érdekes lapot is találtunk Futbinen. Daniele De Rossi End of an Era kártyája is játékba kerülhet.

A  focisták karrierjeiről több módon is megemlékezhet az EA. Egyrészt ugye vannak az Ikon lapok, melyeket a már visszavonult labdarúgók kapnak. Másrészről pedig ott vannak az End of an Era lapok, melyet a játékosok utolsó labdarúgó évükben kapnak. Daniele De Rossi idén szögre akasztotta a futballcipőjét.

Bár már 2020. január 6-án bejelentette visszavonulást a világbajnok olasz, ennek ellenére nem kapott lapot az EA-től. Sokan be is spájzoltak, miután már azt várták, hogy a játékból kikerül majd a labdarúgó, de csak nem jött az EoaE lap. Hétfőn azonban még is felkerült egy kártya Futbin-re.

Őszintén szólva, nem néz ki egy rossz lapnak. Bár a játék mostani szakaszára már tele lettünk olyan játékosokkal, akik hasonló statokkal rendelkeznek, számomra szentimentális értékkel bír. A védekező és physicality statjai is erősek, emellett a passzaira és visionre se lehet panasz. Az Agility és a Dribbling az, ami nagyon szemet szúr, valamint lassú. Chemistryben muszáj lesz Shadowt rakni rá, máskülönben lehagyják.

Egyelőre kérdés, hogy liga SBC-be fog érkezni, vagy külön challenget kap, de várhatóan az elkövetkezendő napokban fog beköszönni hozzánk. A héten véget ér a Bundesliga, és valószínűleg a Seria A veszi át a frontot, így könnyen össze is köthetjük az olaszt az olaszokkal. Remélem kapunk egy Flashback Buffont, és akkor teljes lesz az olasz válogatottam.

Te kiváltod De Rossi lapját, ha megjelenik?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×