A Bundesliga TOTSSF alkalmával újabb játékosokat kaptunk. Ezúttal Sabitzer és Dilrosun a lapjai kiválthatóak objectiven kerersztül.

A TOTSSF negyedik hetén a német labdarúgás szerelmesei örülhetnek. Nem csak a topfutball érkezett vissza a TV képernyőire, hanem ezen a héten a bundesliga csapatok kapták meg szezon válogatottjuk. A hagyományokat megőrizve ismét két újabb lappal gazdagodhatunk, ha elvégezzük a feladatokat. Így szerezd meg Sabitzer és Dilrosun kártyáját:

TOTSSF Moments Dilrosun

Mindig a TOTSSF Moments játékost könnyebb kifarmolni. Ezúttal a Herthában játszó holland szélső, Dilrosun kapta ezt a speciális lapot. A kiváltásához minimum 6 meccsre lesz szükségünk.

  • Academy Action – Rúgj gólt Ajax játékossal és adj gólpasszt Manchester City futballistával ugyanazon a mérkőzésen. A feladatot két különböző mérkőzésen is meg kell csinálni és választható, hogy vagy Squad Battle (minimum Professional nehézség), vagy Rivals meccseken szeretnénk elvégezni.
  • Blaze a Trail – Rúgj gólt és adj gólpasszt 4 különböző SB (minimum nehézségi szint World Class) vagy Rivals mérkőzésen olyan játékossal, akinek a Pace statja nem kisebb, mint 89.
  • Dutch Delivery – Adj 2 gólpasszt beadásból (négyzet, X) 2 különböző mérkőzésen (Squad Battles, vagy Rivals) holland játékossal. Minimum szint: World Class.
  • Dynamic Dilrosun – Rúgj gólt Finesse lövéssel (R1+kör, RB+B), 6 különböző győztes meccsen (Squad Battles, vagy Rivals), olyan Bundesliga játékossal, akinek legalább 4 csillagos a Skill Moves statja.

TOTSSF Sabitzer

  • Ranged Rocket – Lőj gólt a tizenhatoson kívülről, Rivals meccsen olyan középpályással, akinek a Shooting értéke, minimum 80-as.
  • Austrian Assistance – Adj gólpasszt 3 különböző Rivals meccsen osztrák játékossal.
  • Leipzig Link – Adj gólpasszt Trough Ball segítségével (háromszög, Y), 4 különböző Rivals meccsen olyan játékossal, akinek maximum 3 csillagos a Skill Moves értéke.
  • Bundesliga Beast – Lőj gólt, és adj gólpasszt 8 különböző Rivals győzelmen, olyan Bundesliga játékossal, akinek legalább 4 csillagos a gyengébbik lába.

Továbbra se vészesek a feladatok. Dilrosunnál a feladat elvégzéséhez Promest ajánlom, akivel az Academy Action, Blaze Trail és Dutch Deliver feladat is teljesíthető szimultán. A City részéről Sané, és Sterling is jó sebességgel rendelkezik, így ők is be tudnak segíteni. A Bundesliga Beast, Austrian Assistance és Ranged Rocket feladathoz SS Kainzot használom, a Leipzig Linknél pedig Cordóba FB lapja és Plea van a segítségemre.

Remélem tudtam segíteni és könnyebb lesz így a lapokat megszerezni.

Ti kiváltjátok őket?

×