Voyboy, egy ex-profi League of Legends játékos, s most már tartalomgyártó, egy olyan kategória rekordere lett, amit biztosan nem fog boldogan reklámozni.

Ugyan a Riot Games folyamatosan azt ígéri, hogy javít a Solo Queue játékélményén, sajnos úgy tűnik, mindig lesznek buktatói a rendszernek. Néhány napja bejelentették például, hogy a 11. szezon felkészülési időszakában átalakítják a Ranked módot, s várhatóan a promókat is eltörlik. Ez nagyban befolyásolja majd a játék alakulását, kevesebb játékból juthatunk egyre feljebb, cserébe folyamatosan játszanunk kell majd ahhoz, hogy megtartsuk a rangunkat. Nem lesznek biztonságban a Gold, vagy a Gold alatti játékosok sem.

Bizonyos esetekben viszont nem az a baj, hogy játszanunk kell, hogy rangot tartsunk, hanem az, hogy a rendszer nem enged játszani minket. A magasabb szinteken extrém hosszú is lehet egy váró, ezt Voyboy saját bőrén tapasztalta meg. Értelemszerűen nem egyszerű minden pillanatban Challenger meccset indítania a kliensnek, elvégre véges számú kiemelt játékos létezik. Egy Silver vagy Gold meccset egy-két perc alatt összedob a League of Legends. A híres amerikai tartalomgyártónak és ex-profinak most világrekordot sikerült döntenie, egy olyan kategóriában, amit valószínűleg legszívesebb kilométerekről elkerült volna.

Több, mint 202 percig ült a váróban, holott a rendszer összesen csupán három és fél percet saccolt neki. Három órán és 22 percen keresztül próbált meccsbe kerülni Voyboy, aki idő közben videókat nézett nézőivel, metát elemzett, valamint egyéb más játékokba is bele-belefogott. Abba a reményben, hogy bármelyik pillanatban meccsbe dobja őt a LoL.

Nem egyszerű manapság Challengernek lenni, de valószínűleg egyhamar nem látunk majd ennyire extrém várót.

Borító: Voyboy Youtube

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×