Veled is sokszor előfordult már, hogy a promóig sima út vezetett viszont ott mindig elvéreztél? Lehet, hogy a 11. szezonban már nem kell ettől tartanod.

A Riot számos úton próbálja megreformálni a jelenlegi ranked rendszert. Az autofill rendszer mellett a ranglétrát is átdolgozták az elmúlt időszakokban, most viszont valami teljesen újjal próbálkoznának. Sok apró újítás mellett a legnagyobb lehet, hogy a 11. szezonban már nem lesznek promó meccsek.

Amikor a saját szinteden eléred a 100 pontot a rendszer automatikusan bedob promóba. A divíziók között 2 győzelemre van szükséged, míg tierek között háromra. Ha sikerül feljebb léphetsz, ha viszont elveszíted, akkor bizony visszadob oda, ahonnan jöttél. Nagyon sokszor éri az a kellemetlen élmény az embert, hogy a promóig sorba nyeri a meccseit, azonban mikor számot kéne adnia tudásáról, akkor valamiért sorozatosan kikap. Egy idő óta már a Riot is segít ezen, hiszen ha már egyszer bejutottál promóba, akkor a következő alkalommal egy ingyen győzelemmel ajándékoz meg. A 11. szezonra azonban teljesen megszüntetnék a promó rendszerét. A legfrissebb blog bejegyzésben Codebear mesélt ezekről az újításokról:

“Úgy tűnik, hogy kivesszük a divíziók közötti promo meccseket, csökkentve az ezzel járó frusztrációt is.”

Minden jónak megvan a hátul ütője is. A promó elvételével eltűnik a visszaesés elleni védelem is. Tehát, ha nulla ponton bóklászunk és kikapunk, akkor ezentúl automatikusan lejjebb essünk. Ez a rendszer hasonlít a HOTS ranked rendszerére.

Ezzel visszatérhet a régi elorendszer, amit még a harmadik szezon megjelenése előtt láttunk. A rendszer mellett a jutalmak is megváltoznak. Kíváncsian várjuk, hogyan reformálja meg a 11. szezonban a ranked rendszerét a Riot Games.

Ti milyen újításnak örülnétek?

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×