A PUBG anti-cheat továbbra sem áll a helyzet magaslatán?

Az utóbbi időben a végre jól működő anti-cheat megoldásoktól zengett a PUBG közösség. Erre rátett egy lapáttal persze, hogy a redditre beküldött csalókat manuálisan szinte azonnal kitiltották a PUBG Corp. munkatársai. Ezt követően pedig egy Anti-cheat fejlesztői levelet is közzétettek, amiben elárulták, hogy a hardveres bant tovább fejlesztették és immáron még hatékonyabban kapja el a csalókat.

 

Csakhogy amikor ezek után szembejön velünk egy olyan videó, amiben egyszerűen mindenki számára nyilvánvaló, hogy egy csalóról van szó. Ő az UAZ-okat megszégyenítő sebességgel tud futni, egy sorozatlövéssel csapatokat végez ki, ráadásul 56 killt zsebel be egy meccsen.

Az anti-cheatnek pedig több hasonló meccs után sem tűnik fel semmi gyanús.

A fentebb látható eredmények után emberünk olyan szinten megtáltosodott, hogy hirtelen a fél szervert képes kiirtani, mindezt rankeden természetesen. Nos, nem túl biztató, hogy az anti-cheat ezek után sem kapta még el. Remélhetőleg a redditen felfutott poszt miatt hamarosan ez változni fog, ám ettől függetlenül az anti-cheat továbbra sem úgy szuperál, mint ahogy várnánk. A kérdés, hogy ez változni fog-e valaha? 

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

 

×