Az évben már nem először fordult elő, hogy a rengeteg játékos miatt néha nem az a kártya esik a pakkból, akinek kéne. Most Kimmich és Sancho járt így.

Idén már jó párszor láthattuk azt a hibát, hogy egy adott játékosnak nem az a lapja esett ki a pakkból, aminek kellett volna. A TOTY alkalmával Kanté kártyáival voltak gondok, de a TOTS alatt is előfordult néhány ilyen eset. Az első alkalommal Tevéz CONMEBOL lapja cserélte fel a TOTS kártyáját, most pedig Sancho és Kimmich MOTM lapja volt a ludas.

Kimmich

A pénteki Ultimate TOTSSF-be mind a két német bajnokságban szereplő játékos bekerült, de ezzel nincs is gond. A probléma ott kezdődik, hogy a két fiatalember az előző heti MOTM keretbe is bekerült. Ilyenkor ugye minden játékosnak csak egyfajta lapja eshet, tehát hivatalosan a TOTSSF kártyák le kellett volna váltsák a narancssárga MOTM lapokat. De sajnos nem így történt. Az EA már észrevette a problémát és egyelőre ennyit közölt az üggyel kapcsolatosan:

Akik az Ultimate TOTSSF megjelenése óta Sancho, vagy Kimmich kártyát nyitott valamilyen kompenzációt majd kap, hiszen nekik mindenképpen jár a Team of The Season So Far lap. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor fogják fixálni, de már rajta vannak az ügyön.

Kitartást srácok, mindjárt vége ennek a FIFA évadnak!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×