Az ROW is meghozta a maga objective lapját. Ezúttal a brazil Evander kifarmolható, aki szimplán Squad Battle meccsek alatt összeszedhető.

Már csak pár nap maradt hátra az idei TOTSSF-ből. Minden héten ingyen játékosok hadát vágta hozzánk az EA. Ha nem is tudtuk használni őket a pályán, legalább az SBC-be értéknövelőknek teljesen jók voltak. Az utolsó hét is hozott objective játékost. Ezúttal Evander kifarmolható.

Evander da Silva Ferreira Objectives

  • Danish Delight – Rúgj gólt 3 különböző Squad Battle (minimum Professional nehézség) vagy Rivals meccsen, dán Superliga játékossal.
  • Brazilian Brilliance – Rúgj Finesse lövéssel 5 gólt (R1+kör, RB+B) Squad Battle (minimum World Class nehézség) vagy Rivals meccsen, brazil játékossal.
  • World Class Weak Foot – Adj gólpasszt 3 különböző Squad Battle (minimum Professional nehézség) vagy Rivals meccsen, olyan középpályással, akinek legalább 4 csillagos a gyengébbik lába.
  • Skillful Samba – Lőj gólt és adj gólpasszt 5 különböző Squad Battle (minimum Professional nehézség) vagy Rivals meccsen, olyan brazil játékossal, akinek legalább 4 csillagos a trükkmozdulata.

Egyáltalán nem mondanám nehéznek ezeket a feladatokat. Evander 5 SB meccsből megvan. Valószínűleg azért ilyen könnyű a követelmény, mert péntekig tart a küldetés. Ha anno kiszedted Daramy lapját, akkor most jól fog jönni. Ha egy játékossal szeretnéd megcsinálni, akkor Evander 71-es lapja minden követelménynek megfelel. Én Paqueta és Ronaldinho segítségével szedtem ki, melléjük betettem egy dán játékost a klubból. Szerintem érdemes megcsinálni, mert max 1 óra alatt megvan, és egy 92-es játékos sose jön rosszul az SBC-be.

Ti megszereztétek már?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×