Minden jó, ha a vége jó. Megérkezett a TOTSSF utolsó állomása. Lássuk, hogy az ROTW milyen egzotikus lapokkal zárja az idei eseményt.

Előző hét hétfőn az MLS és LATAM régió csapatai köszöntöttek be hozzánk. A héten már az Ultimate TOTSSF keretét is megkaptuk ráadásul jó pár SBC-vel gazadgotunk.  Az ünnepélyből már csak egy maradt hátra, méghozzá a világ maradék része. Ez az ROTW TOTSSF!

ROTW

Jó sok játékos kapta meg az erősen felerősített lapját. Majdnem minden top liga hozott nekünk egy 99-es egységet. A FIFA 20 lassan a vége felé közeledik, de a TOTSSF promócióból még egy hét hátra van. A mai nap megpróbáltuk megtippelni, hogy kik kerülnek bele az ROTW keretébe. Kent és Orsic igen fájó lehet, hisz ezek a játékosok a padról beállva is nagyban megkeserítették az életünk.

Az idei utolsó. A maradék. Az utolsó TOTSSF keret. Ez itt az ROTW teljes csapata:

A játékosok jövő hét hétfő este 7 óráig elérhetőek a pakkokban. A két liga játékosai az Ultimate TOTSSF játékosaival együtt kerül a player pickek közé. A hét során pedig játékos SBC-k, Upgrade pakkok, valamint garantált játékosok is várni fogják a grindolókat, így figyeljetek a lejárati dátumokra, valamint arra, hogy mire és hogyan osztjátok be a pénzt!

Remélem kevés törött kontrollerrel és idegbajjal zártátok az idei TOTSSF-et. Ne aggódjatok, majd találkozunk jövőre!

Ti még valamelyik lapot megpróbáljátok beépíteni a fentiek közül?

×