Régóta lehet hallani arról, hogy a Kings Canyon mapon fellelhető nyílások hamarosan kinyílnak. Van, aki már tudni véli, hogy mikor.

Nem is olyan rég írtunk nektek arról, hogy a Respawn az utóbbi időben előszeretettel alkalmazza az előre elrejtett játékbeli elemeket az Apex Legends-ben, melyek felfedik a jövőben érkező változásokat. Legutóbb az 5. évad indulásával tapasztaltunk ilyet, hiszen megjelentek az ismeretlen tartalommal bíró bunkernyílások.

Ahogy azt a fejlesztők is elárulták, hamarosan sorra feltárulnak a bunkerek, melyek új tartalmat, új területet hoznak, sőt bővítik Kings Canyon történetét.

Kép forrása: Respawn

Szivárgásból persze már lehetett tudni, hogy nagyjából mi várható a különleges bunkerekben, azt viszont a fejlesztők nem tették közzé, hogy a bunkerek mikor nyílnak meg pontosan. Egy új szivárgás most viszont pont ezeket a dátumokat taglalja.

Mikor nyílnak ki a bunkerajtók?

Egy egyébként megbízható adatbányász, Shrugtal arra hívta fel a figyelmet, hogy a mapon fellehető 4 különböző bunker pontosan mikor tárul fel a játékosok előtt.

Eszerint:

  • F-85 – Június 16-23
  • W-78 – Június 23-30
  • O-240 – Június 30 – Július 7
  • L-19 – Július 7-14

Kép forrása: Twitter

Az első dátum azt jelenti, hogy mikor kezdik megnyitni, a második pedig azt, hogy mikor lehet belépni a bunkerbe. Végül minden bunker egyszerre nyitva lesz.

Ha ezek a dátumok igaznak bizonyulnak, akkor ez azt jelenti, a bunkerekbe belépni június 23-án, június 30-án, július 7-én és július 14-én tudunk majd.

Mindegyik bunker különféle magas szintű lootot tartogat majd. Persze mivel szivárgásról beszélünk, a Respawn bármikor keresztbe tehet a dátumoknak. Mindez csak akkor lesz 100 százalékig biztos, ha a Respawn megerősíti, vagy ha június 16-án valóban történik valami.

Te kíváncsi vagy a bunkerekre?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×