Az Apex Legends mapján érdekes lezárt ajtók találhatók a talajban. Hamarosan azt is megtudhatjuk, mi a fejlesztők terve velük.

Az elmúlt néhány évben a játékon belüli tartalom-előrejelzések nagyon fontos részét képezték a battle royale műfajnak. Ez azt jelenti, hogy többek között a Fortnite-ban sok esetben jelentek meg a pályán olyan elemek, melyek utaltak egy jövőbeli nagy változásra.

A játékosok ilyen esetekben máris teóriákat gyártanak, megindul a hype, az adatbányászok iszonyú munkához látnak. Az Apex Legends 5. évada az utóbbi időben szintén igyekszik használni a módszert. Az 5. évad indulásával pedig bekerültek a játékba azok a titokzatos lezárt nyílások, melyek új területeket hoznak Kings Canyonba.

Kép forrása: Dexerto

A Respawn vezető fejlesztője, Jason McCord szerint az Apex Legends csapata hosszú időt töltött az 5. évad előtt azzal, hogy kitalálják: hogyan mutassák be a jövőbeli változásokat a mapon. Szerették volna megtalálni ennek a legszórakoztatóbb módját.

McCord a VG247-nak adott interjújában nemrég elmondta, hogy a Respawn örömmel veti bele magát az sorozatos apró változásokat bemutató módszerbe.

„Nem kell mindenütt hatalmas változtatásokat csinálnunk. Ezeket több helyen apránként elszórhatjuk” – mondta.

Így hát nemrég megjelentek ezek a rejtélyes lezárt bunkernyílások Kings Canyonban. Az egyik például Skull Town romjainak közelében található, a többi le van zárva. Persze McCord nem árulta el, hogy mit rejtenek majd ezek a nyílások, de nyilvánvaló, hogy nagy dolgok vannak készülőben. Erről egyébként már a negyedik évad végén is elrejtett easter eggek is árulkodtak, ahol hatalmas földalatti épületrendszerről árulkodtak a képek.

„Eljön az idő, amikor kinyitjuk őket, összhangban más érkező tartalmakkal együtt” – tette hozzá.

Mi lehet az új Kings Canyon bunkernyílások alatt?

Szivárgásoknak után már megnézhettünk néhány bunkert, köszönhetően a játék legjobb adatgyűjtőinek. Figyelem, spoiler-veszély! A Reddit felhasználó xKnightress szerint hatalmas alagútrendszer vár felfedezésre. Ezt az adatbányász Biast12 is megerősítette. ILootGames még egy videót töltött fel ezekről nemrég.

Jól látjuk, hogy a Respawn sok újdonságot tervez még, és egyre több történet várható az Apex Legends világában. Az is nyilvánvaló, hogy a fejlesztők most nagyon élvezik, hogy titokzatosak lehetnek.

Te várod, hogy végre be lehessen jutni a bunkerekbe?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×