Az Apex Legends játékosoknak nem kell már sokáig várnia, hogy a kincsvadászattal kapcsolatos frusztráló felugró ablak hibája eltűnjön a játékból.

Az Apex Legends 5. évadának indulásával különleges kincsvadászat indult a játékban, melyről egyébként mi is több bemutatót, ismertetőt írtunk. A játékosok azóta több esetben arról számoltak be, hogy egy felugró üzenet nem hagyja nyugton őket, sorra ugyanazt mutatja, ráadásul egy idegesítő hang is társul mellé.

Amennyiben te is találkoztál már ezzel a felugró üzenet jelenséggel a játékban, nyilván feltetted a kérdést magadban, hogy hogy lehetne eltüntetni? Nos, a fejlesztőcsapat egyik tagja most igyekszik megnyugtatni mindenkit, hogy érkezik a javítás.

Nemrég ugyanis egy Twitter-felhasználó, a fejlesztő Jason McCord elé tárta a Treasure Pack problémát, egy kérdéssel együtt: „Hé Jason, hány Heirloom shardba kerül ennek az felugró ablaknak az eltüntetése?”

„Lol. Tudom, bosszantó. A következő frissítésben kijavítjuk. Elnézést” – válaszolta McCord.

Sajnos azt nem tisztázta, hogy ez a bizonyos következő frissítés pontosan mikor érkezik, azonban úgy tűnik, van remény. Persze jól tudjuk, hogy nem ezek a játék jelenlegi legnagyobb problémái. Azonban ha megnézzük a játék hivatalos Trello táblázatát, láthatjuk, hogy számos probléma javítása tervben van. Ilyen például a hang- és újracsatlakozási problémák megoldása.

Téged is zavart az említett probléma, vagy szerinted elsősorban mást kéne javítani a játékban?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×