Az Apex Legends 5. évadával különleges kincsvadászós Questek is indultak. Ezek megszerzésében nyújtunk egy pici segítséget.

Az Apex Legends játékosoknak egyre többet kell a játék során azzal foglalkozniuk, hogy bizonyos elérhető jutalmak érdekében tárgyakat farmoljanak. Nemrég az 5. évad bevezetésével életbe léptek a Questek, természetesen az új karakter Loba megjelenése, és jelentős mapváltozások mellett.

Broken Ghost

A Questek során persze csak akkor jutunk előre a Broken Ghost történetében, ha kincsesládákat (Treasure Pack) találunk.

A helyzet az, hogy a Respawn nem tette túl bonyolulttá ezek megtalálásukat. Csak annyi a dolgunk, hogy kinyitjuk a supply tartályokat és reménykedünk, hogy kincsre lelünk benne. Ha szerencsénk van, a pack csak úgy kiesik a tartályból. Ha ez megtörténik, tartsd lenyomva pick up gombot, vedd mehetsz tovább.

 

Fontos: a kincs megszerzése után tisztességesen be kell fejezni a meccset. Továbbá ne feledd, hogy nem lehet Kings Canyonon körbe-körbe rohangálva több kincset találni. A játékosok napi egy kincsesládát vehetnek fel. Az időzítő minden este 7 órakor vált.

Ha már találtál aznap kincset, akkor is kiesnek azok a tartályokból, de nem fogod tudni felvenni. Ha valamelyik nap nem vettél fel egyet sem, akkor felzárkózhatsz. Ilyenkor a quest táblán menj a „catch upra”. Minden catch-up pack 25 Apex Coinba kerül.

Ha rendelkezel 5 kinccsel, akkor részt vehetsz a heti vadászatban is. Ezek befejezése fegyver charmot, illetve titokzatos műalkotást ad, ami több titkot fed fel a Broken Ghost-ról.

Te hány kincsesládát találtál meg az elérhető 45-ből?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×