Csak limitált ideig ugyan, de a Fortnite játékosok ismét megvásárolhatják a Borderlands tematikájú skincsomagot az Shopból.

Mivel a Fortnite-ban, főleg az utóbbi időben egyre több crossover esemény történik, talán senki számára nem meglepő, hogy más játékok, filmek karaktereinek skinje válik elérhetővé. Bár a Borderlands tematikájú skin régóta nem húzható be, az Epic Games most limitált ideig elérhetővé teszi.

A Borderlands Psycho Bundle eredetileg 2019 nyarán volt kapható a Fortnite X Mayhem esemény alatt. Ez az esemény számos különféle Borderlands témájú kihívást, valamint spray-eket, bannereket tartalmazott a kreatív módhoz.

A csomagot most 2000 V-Bucks-ért vehetitek meg az Item Shop-ban. A skinhez persze jár a Psycho Buzz Axes és a Claptrap Pet is.

Ha valaki szeretné megszerezni a skint, annak nem árt sietni, hiszen csak korlátozott ideig vásárolható meg. Ugyanakkor nem ez az egyetlen mód. Azok ugyanis, akik 2020. december 31-ig megveszik a Borderlands 3-at az Epic Games Store-ból, azok ingyen megkapják a csomagot. Azok, akiknek már meg van a skin, azok a csomag árát kapják meg a játékon belül.

A csomag talán azért is válik ismét elérhetővé, mivel a Borderlands Handsome Collection most lett ingyenes elérhető. Ez az Epic Maga Sale részeként június 4-ig húzható be.

Aki pedig a Fortnite terepén újdonságokra vágyik, annak nem kell már sokat várnia, hiszen hamarosan elindul a Chapter 2 Season 3.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×