Az Epic már lassan elkényeztet minket a sok ingyen játékkal.

Az Epic Games továbbra is töretlenül halad előre a Steam ellen folytatott harcában. Remélhetőleg mindenkinek sikerült behúzni a múltheti ingyenes Civilization VI-ot, most ugyanis megérkezett a váltás a Borderlands The Handsome Collection személyében.

 

Az előző heti ingyenes ajánlatokkal ellentétben itt nem csupán egyetlen játékot adnak ingyen, hanem egyből kettőt kapunk ugyanis a Borderlands 2 mellett a Borderlands: The Pre-Sequel is része a csomagnak. Továbbá az összes (2018-ig) megjelent DLC is bekerült a pakkba, szóval kontentből biztosan nem lesz hiány. Ezekért teljes áron egyébként 235,5 eurót (~82 000 Ft) kellene kifizetnünk.

Gyakran felmerül a kérdés, de természetesen a teljes értékű játékokat kapjuk meg ezúttal is. Azaz a mutliplayer és a co-op sem hiányzik a repertoárból.

Igen, a későbbiekben is megmarad. Ehhez telepítenünk sem kell, csupán a játékot kell beclaimelnünk, ezt követően örökre a raktárunkban marad.

A játékot itt találjátok.

De természetesen a kliensből is ugyanúgy elérhető az ajánlat. Az akció jövőhét csütörtökig tart. A következő ingyenes játékot hivatalosan még nem közölte az Epic, de nekünk azért van egy tippünk, hogy mi lesz az.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×