A CSGO Perfect World oldalán, egy érdekes szimbólum jelent meg. A találgatások elkezdődtek, de a helyes megfejtésre még két napot várni kell.

Mit jelenthet ez a szimbólum? A CSGO Perfect World Twitter oldalán jelent meg a következő kép, mely valami nagynak a leleplezését ígéri.

A Reddit közössége persze egyből rárepült a dologra. Az első kommentek rögtön a Source 2-vel kezdtek el mémelni, ami szerintem senki számára nem okoz meglepetést. A szimbólum, amit a képen láttok google fordítóval azt jelenti, hogy „adj fehéret”, aminél azért én rendesen összehúztam a szemöldököm. Szerencsére a komment szekcióba értelmesebb fordításokat is találunk. A 白给 angolul See the Light-nak értelmezhető, ami ugye magyarra fordítva az „lásd meg a fényt” takarja. Ez ugye annyit jelent, hogy valaminek a leleplezése. Egy másik értelmezésben ez a kép a népszerű kínai mémet rejti. Amikor egy körhöz semmit se adsz hozzá, és random meghalsz, akkor szokták ezt mondani a kínai CS:GO közösségbe, hogy „bai gei”.

Lehet, hogy ez valamilyen fajta ázsiai témájú ládát takarhat vagy esetleg skineket. Egyelőre semmilyen megerősített információ sincs azzal kapcsolatban, hogy pontosan mit is takar ez a kép. Persze akár a SoUrCe 2 megjelenését is vizionálhatja, hiszen a VALORANT június 1-én érkezik, és mindenki számára elérhető lesz. Ha a CS:GO nem lép valamit, akkor egy nagy adag játékosát is elveszítheti.

Szerinted mit jelent ez a szimbólum?

×