A legújabb Call of Duty: Modern Warfare jelenségről elsőre azt hitték bug, de az is lehet, hogy valamilyen ügyes csalásról van szó. Vitatott.

A Call of Duty: Modern Warfare minden egyes frissítéssel mutat valamilyen bosszantó vagy frusztráló hibát. Például olyat, amikor egy fegyver kutyává változik. Nos, néha viszont előfordul, hogy amit hibának néznek valójában csalás.

A Redditen egy játékos olyan videót osztott meg, melyben Ground War játékmód látható. Itt egy játékos a földön kúszva közlekedik, ám mégis van olyan gyors, mint a futó játékosok. Természetesen először azt feltételezték, hogy valamilyen bug vagy glitch okozza ezt, azonban Reddit videó szövegét nem sokkal később egy moderátor törölte.

Thats a peculiar prone technique from r/modernwarfare

A kommentek pedig arról árulkodnak, hogy a jelenség nem egy hiba, hanem egy okos csalás. Persze az is előfordulhat, hogy a játékban van rá mód, hogy elérjük a gyorsan kúszást, ami tulajdonképpen egy glitch kihasználása. Ebben az esetben is egyfajta csalásról van szó, így érthető a Reddit moderáció.

Az oldalon általában nem szívesen látják azokat a posztokat sem, amik segítenek kihasználni az ilyen hibákat. Hogy most egy ügyes csalásról vagy egy jól kihasznált glitch-ről van szó, az egyelőre vitatott.

Remélhetőleg minden hasonló súlyos hiba javításra kerül, amint napokon belül végre elindul a Modern Warfare és Warzone 4. évada.

Szerinted hibáról vagy csalásról van szó a videóban?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×