Őrületes glitch-re bukkant egy Warzone játékos. Egy új hibának köszönhetően akár még az ember legjobb barátjának is öltözhetnek a fegyverek.

Folyamatosan érkeznek a nagyobbnál nagyobb frissítések a Call of Duty: Modern Warfare-be. S míg ez egyik oldalról pozitív, sajnos a másikról negatív hatással van a játékmenetre. A „spagetti-kód” ugyanis egy olyan jelenség, ami előidézi a bugokat és glitcheket a játékokban. Leginkább akkor jelenik meg, amikor egy rendszeresen frissülő játékba temérdek tartalmat pakolnak a fejlesztők, amik egy idő után keresztezik egymást, ezzel rontva a teljesítményt.

A Modern Warfare, valamint a benne megpihenő Warzone sajnos bőven kap az olasz tésztáról elnevezett kellemetlenségből. Az ingyenes battle royale közössége szinte minden nap talál valami őrületet a játékban, ami megnehezíti a kiemelkedő teljesítményt. Persze ettől még szórakoztató játék marad a Warzone, s még így is az egyik legszórakoztatóbb battle royale jelenleg a piacon.

Apropó szórakoztató, az egyik legújabb glitch szinte biztos, hogy feldobja azoknak a napját, akik beleszaladnak. Bizonyos esetekben az elhullott játékosok teste mellett felbukkanhat egy „speciális SMG”, ami igencsak furcsán mutatna a játékosok kezében, ha nem egy hibáról beszélnénk.

A custom SMG from CODWarzone

Előfordulhat ugyanis, hogy a földön heverő SMG gyakorlatilag kutyává változik.

Persze mindez csak egy vizuális bug, ha megmarkoljuk a kutyát, akkor egyből a forrásfájloknak megfelelő fegyver jelenik meg a kezünkben. A videó esetében például a németjuhász modellje egy Piercert rejtett.

Érdemes tehát odafigyelni a pályára, hiszen ha egy sarokban mereven figyel minket egy kutya, érdemes lehet megkörnyékezni, ugyanis könnyen lehet, hogy egy kiváló fegyvert rejteget.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×