Az ilyeneket látva mindig irigyeljük a nyerteseket, de azért néha sajnáljuk a rosszabb oldalon lévőket is. Két Agüero lapot is minimális áron hoztak el.

Bizony két játékosnak is igen peches volt a tegnapi napja. A prince rangek a FIFA-ban arra szolgálnak, hogy az adott játékosokat csak a megadott intervallumon belül tudjuk listázni. Ha megadott minimum összegnél lejjebb tesszük ki az adott játékost, akkor bizony a minimális összeg értékében kerül ki a piacra. Nos két játékos Agüero TOTSSF lapja tegnap pont így kelt el.

Az argentin jelenleg 1,4 millió zsetonba fáj. Valószínűleg a listázáskor lemaradt egy nulla, hiszen automatikusan 210 ezres áron került ki a piacra. Reméljük a TV és a kontroller is ép maradt, mert általában ilyenkor repülni szokott mind a kettő. Viszont nem csak ez az egy Agüero került ki a piacra minimális áron.

Hasonlóan az előzőhöz, 211 ezerért hódították el ezt a lapot is.

Agüero

Hát az ő helyében se lennék. Megpróbált rendes lenni és redditen meg is osztotta szerzeményét. Annak, aki bizonyítani tudja, hogy tőle sikerült elnyerni ezt a speciális lapot, vissza is adta volna szívesen, azonban annyian jelentek meg hirtelen, hogy övék volt a lap, hogy inkább feladta a visszaszolgáltatási lehetőséget.

Mindenesetre figyeljetek oda, hogyan is listázzátok a játékosokat. Nehogy véletlenül pár millió zsetonnal szegényebbek legyetek.

Nektek sikerült valami nagyot snipeolni az elmúlt héten?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×