Lehet, hogy idén nagyon sok FIFA pontot vettek a japánok, mert rengeteg speciális lapot kaptak már a szigetország játékosai. Kamada Player Moments SBC.

Az elmúlt napokban gondolkoztam azon, hogy hova lettek a japán játékosok. Már hozzászoktam, hogy egész évben tolta az arcunkba az EA, hogy japán válogatottat építsünk, erre fel sehol semmi. Szerencsére mindenki megnyugodhat, mert érkezett egy SBC, méghozzá Kamada Salzburg elleni tripláját ünnepeljük.

Mondjuk azt a meccset február 20-án játszották, azóta pedig 3 hónap telt el. Elképzelem ezt a szituációt, hogy a tartalomért felelős igazgató elvörösödött arccal ront be a kártyatervezők közé, hogy „mi az, hogy májusban még nincs japán játékos?!” Erre az egyik remek alkalmazott felugrik, hogy három hónapja Kamada rúgott egy triplát. Jó lesz? Jó lesz! Na, de a részletekbe ne vesszünk el, nézzük is meg, mire képes ez a lap.

Kamada

Az elkészítéséhez egy 86-os csapatra lesz szükségünk, ami durván 125 ezer zseton. Dupla 4 csillagos, jobb lábas labdarúgó. High/Medium Workrate, teljesen jó. A Pace statjai magasak, akárcsak lövés értékei. Most az, hogy a volleys alacsonyan van, szerintem senkit nem érdekel. Vision korrekt, ahogy a rövid passzai is. Dribbling statjai is eléggé tetszenek. Fejelni nem kell vele, Staminája van, viszont picit szelíd szegény. Egy csodacserének szerintem nagyon pöpec statokkal rendelkezik. Talán az agressziója, ami lehúz számomra a lapból, de szerintem teljesen használható. Engine chemyvel minden fontos statja emelkedik, szóval azzal nem hibázhatsz.

Mit ajánlok? Szerintem egy nagyon erős játékos, aki a padra biztos befér. Supersubnak ennyiért szerintem simán megéri. Gyors és jó a befejezése.

Szerintem a hétvégi WL-re érdemes kiszedni, ha van zsetonod.

Te megcsinálod Kamada lapját?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×